MARDİN / DERİK - Atatürk Ortaokulu

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle okulumuzda tatbikat gerçekleştirdik.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü'ünde okulumuz öğrencileri tarafından bir program ile doğal afetlere ve sivil savunmanın önemine dikkat çekildi.

Ock

Okulumuzda başlattığımız ''Ailemle Okuyorum'' Projemiz devam ediyor.

Projemize destek veren  tüm velilerimie ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

8.Sınıf öğrencilerimizin LGS hazırlık sınavlarımız devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün destekleri ile 4.deneme sınavımızı gerçekleştirdik.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü İlçe Kutlama Programını okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinliklerle kutlandı.

Etkinliğe İlçemiz kaymakamı sayın Evren ÇAKIR,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Mustafa Kahraman,daire amirleri öğretmeler ve veliler katıldı

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Münasebeti ile öğrencilerimiz öğretmenlerimize sürpriz hazırladılar.

Ders çıkışında ellerinde hazırladıkları güzel sözlü kağıtlar dağıttılar.

Eğitim öğretim haftası coşkuyla kutlandı.

Ock

2014-2015 eğitim-öğretim yılının 1. dönemini geride bırakıp karnelerini alan öğrencilerimize iyi tatiller diler sabırla işini yapan öğretmenlerimizi emeklerinden dolayı tebrik ederiz.